Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Αποκλειστικό: Εικόνες εγκατάλειψης της κατασκήνωσης "Golden horse"!



Είχα πολλές αναμνήσεις καλοκαιρινών διακοπών στην κατασκήνωση "Golden Horse" και όταν πληροφορήθηκα πως έβαλε λουκέτο, πήρα τη βιντεοκάμερά μου και πήγα. Οι εικόνες, καθώς και το βίντεο, το αφιερώνω σε όλα τα "κατασκηνωτάκια" της Golden Horse!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



3 σχόλια:

  1. Αγαπητέ μου Τζανή ήμουν και αγώ κατασκηνώτρια στην Golden Horse και έπαθα σόκ. Είμαι πλέον μαμά και ήθελα να στείλω τα μικρά μου κατασκήνωση. Ηθελα η πρώτη τους φορά σε κατασκήνωση να είναι εκεί που η μαμά τους πέρασε τόσα καλοκαίρια υπέροχα και ξένοιαστα. Με τον Τάσο να τους κάνει βόλτα με τα άλογα. Οταν είδα το βιντεάκι σου στενοχωρήθηκα σαν να έχασα έναν δικό μου άνθρωπο. Τόσες όμορφες αναμνήσεις..... Κρίμα. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έκλεισε. Θυμάμαι το καλοκαίρι του 1996 εκείνο τον υπεύθυνο που ούρλιαζε ότι ''θα κόψει τα πόδια'' σε όποιο παιδί δεν έκανε κάποια δραστηριότητα και το έβλεπε να τριγυρίζει και ο ίδιος το ίδιο απόγευμα έβλεπε Ολυμπιακός-Φερεντσβάρος. Ο ίδιος άνθρωπος που ούρλιαζε σε ένα παιδί από τον ίδιο θάλαμο και του έβγαζε τα ρούχα από το σακβαγιάζ και του έλεγε ''ειναι σαν σκαταααααα'' και διάφορα άλλα. Τέτοια... επιθεώρηση δεν έζησα ούτε στο στρατό. Ελπίζω να έχει ψοφήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή